En helt vanlig solig torsdag gick Robert och jag på restaurang. Vilken?
Jo, det blev Gröna Stugan.
Varför? Det kan man fundera på. Servitrisen kom med menyn. Helt onödigt, men för syn skull tog vi den och beställde (vi visste redan innan vad vi skulle beställa. Fått info om den dagen innan.) Robert tog Skaldjurssoppa med saffransaioli och färsk pasta.
Jag tog Gubbröra m. gräddfil och bröd(hoppade äggulan).
Dax för varmrätt: Rökt lax m. tapaende, färskost smaksatt med äpple och rattepotatis (liten sort) till mig. 
Grillad fläskfile m. mozzarellagratinerad potatistårta och salviakryddad konjaksgräddsky till mitt sällskap.
Så det bästa av allt, desserten. Jag kan alltid äta dessert hur mätt jag än är.
Det blev Passionsfruktsorbet och Robert tog Creme brulee på hasselnötter och naturligtvis vars en kopp Java, (jag hann tom. med två).
Så var man mätt och glad och vi styrde vår kosa hemåt. Vilken härlig dag trallala man blir härligt glad........
Jo, det blev Gröna Stugan.

Grillad fläskfile m. mozzarellagratinerad potatistårta och salviakryddad konjaksgräddsky till mitt sällskap.
Så det bästa av allt, desserten. Jag kan alltid äta dessert hur mätt jag än är.
Ylwa
3 kommentarer:
Så gott det låter!!! Själv åt jag en mikrovärmd lasagne från Willys.
Kram, Lillasyster med son.
Smaskigt så att det räcker och blir över, vattnas i munnen på mig! God mat och trevligt sällskap och saken är biff! PoK
Jag som älskar lax (och lyx) puss Becca
Skicka en kommentar